2014. október 8., szerda

Tücsök híradó - Kell egy gazdi Cézárnak!

Szép napot mindenkinek!

Úgy döntöttem, hogy mostani bejegyzésemet Cézárnak szentelem, hátha ez is segít abban, hogy végre gazdára találjon ez a NAGYKUTYA. 

Most böngésztem meg, már több mint 2 hónapja, hogy hozzánk került. Ezalatt már kétszer költözött, és napokon belül megint új helyre kell vinnünk. És tudjátok hány érdeklődő volt rá? Három. Futólagos...

Tudjátok, vannak olyan kutyák, akikre azt mondják "egygazdis". Nos, Cézár is ilyen. 9 évesen jutott az elhagyottak sorsára, ami teljesen összetörte a szívét. Eltelt két hónap, és azóta sem tudta feldolgozni, hogy elhagyták egyik napról a másikra, hogy ahol évekig őrizte a házat, már nem kell, hogy elvesztett mindent, ami korábban az otthont, a gazdit, a biztonságot jelentette neki. 




Itt van 9 évesen, és bár jó kezekben van, mást sem csinál, mint ugat, és ugat, és ugat.. és napi kb. 15 órát ugat, mindegy, hogy nappal vagy éjszaka van. Nem bírja, hogy kennelbe kell lennie, hogy nem csak vele foglalkoznak, hogy más kutyákkal is törődni kell. Nem akar ő senkinek rosszat, csak azt szeretné, hogy valaki végre csak vele foglalkozzon, valakihez oda bújhasson, őt simogassa.

Sajnos pont ez a sok ugatás az, ami miatt megint el kell költöztetnünk, mert bár kertváros, ott sem tolerálják, ha egy ekkora kutyának be nem áll a szája :( 

Korábban reméltük, hogy már csak egyetlen egyszer kell költöznie, amikor az új gazdihoz megy. De sajnos ez még mindig várat magára... 

Ráadásul Cézár a múlt héten újabb rossz szokást vett föl, elkezdte rágni a kennel rácsát, dugdossa ki a pofáját, eközben pedig kidörzsölődik a pofája. :( 

Nagyon-nagy szüksége lenne rá, hogy új otthonra találjon, mielőtt teljesen rámegy... Hirdetjük sok helyen, itthon és külföldön, még sem kell senkinek. Miért? Biztos nem azért mert egy nagy fekete kutya, hiszen ez nem olyan meglepő nálunk, snaci berkekben. Inkább azért, mert már 9 éves. Na és? Attól még neki is jár a szép nyugdíjas kor. Sok szép év állhat még előtte, ha valaki esélyt adni neki egy jobb és közös életre. Nézzétek ezt a helyes snaci pofit:



Hogy milyen gazdit keres? Bemásolom nektek amit Ági írt róla. És ő aztán ismeri: 

"Cézár a fajtatiszta óriás schnauzer új gazdit keres. Akár egy snacikért dobogó szívet, akár egy kedves családot, akár egy magányos nyugdíjast. Sajnos Cézárról a gazdája lemondani kényszerült, így került a Schnauzer Fajtamentés gondozásába, nagyon megviselte a hirtelen váltás, sokat sír és nagyon szeretne egy saját családot, ahol annyit tudnak vele lenni, mint addigi élete 9 évében, ahol Ő a gazdi szeme fénye és nem kell mással osztozni a szeretetében, ahol lenne egy udvara és nem csak egy kennele, ahol nem kell naponta végigvárni a sorát, amíg vele foglalkozik a gondozója, hanem a gazdi csak az övé, kutyatárs nem kizáró ok, ismerkedés szükséges viszont a cicákkal nincs túl jó viszonya.
Cézár nagyon ragaszkodó kutya, a simogatást mozdulatlanul tűri, nem is tűri, hanem inkább hihetetlenül élvezi, beleolvad szinte a kezembe hatalmas fejével és valószínű azt kívánja hogy sose érjen véget.... Pórázon sétál, de húz külön véleménye van dolgokról, amit érvényesíteni is próbál, ilyen pl. az útirány illetve az érdekes szagok végeláthatatlan ösvénye. Kertes házba ajánljuk esetleg bejárással a lakásba, ami nagyon fontos a számára, hogy a gazdi mellett lehessen, így akár egy nyugdíjas ember tökéletes társa is lehet."

Azt, hogy a cicákkal nincs túl jó viszonya, azért kiegészíteném, vagyis pontosítanám: Utálja őket, minden próbálkozás, ismertetés ellenére :) 




Na emberek, itt a feladat: KUTASSÁTOK FEL CÉZÁR ÚJ GAZDÁJÁT!!!!

Nincs olyan, hogy ennek a nagy mackónak ne találjunk egy szerető gazdit! 

Köszönöm a segítséget! 

Pacsi,
Tücsök 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More