2014. október 3., péntek

Tücsök híradó - Bojt ki, Beni be, avagy snacik melegváltásban

                              

Sziasztok!

Szeretnék bemutatkozni, Tücsök vagyok, a Schnauzer Mentés új szóvivője! 
Hogy hogy lettem az? Simán. Egyhangú szavazattal eldöntöttem :) 

Iiiiigen, jól sejtitek, ez  a helyes legény én vagyok. :) Kutyát keresőknek rossz hír, gazdis kutya vagyok, de azért (is) vagyok itt, hogy segítsek a többieknek, hogy ők is gazdára találjanak. 

Az utóbbi időben a lányok kicsit elhanyagolták a blogot, ezért úgy döntöttem, elfoglalom :D Most már nincs menekvés :) 

Tegnap elég zsúfolt és izgalmas napunk volt. Nézzük csak a részleteket:

Mindenki kedvence, Bojt - mint ahogy azt korábban már nagyképűen bezengte - gazdisodásnak indult, vagy hogy mondják ezt :) Judit fogta a cókmókját, és kora délután útnak indultak Székesfehérvár felé. Persze, hogy Bojt küldött fotókat is. Ki nem hagyná, hogy ne legyen a középpontban. :) Na figyeljetek: 

Itt még várakoztak. Persze Bojtnak nem volt ezzel semmi gondja, imád menni, és itt már jól tudta, hogy nagy kalandban lesz része. 



Itt már azért kicsit unta a dolgot, és mondta Juditnak, hogy "menjünk máááááááááááááááár"! :) 
Persze arról fogalma sem volt a kis butusnak, hogy hova is mennek tulajdonképpen, és hogy Erika (ő az új mamija) fogja őket várni. 


Azért helyes, jó képű srác ez a Bojt! Na igen, az én mamim is mondja mindig, hogy "a kozmetika csodákra képes" :)

Szóval mentek, mendegéltek, Judit még ölbe is kapta Bojtit. Erre is van bizonyíték ám :) Kár is lenne tagadni ;)


Aztán egyszer csak odaértek. Volt ám nagy öröm. Erika örült az érkezésüknek, Bojt pedig a kertnek. Na, az totál elvarázsolta. Jött-ment akkor is, később is, teljesen oda meg vissza volt, kifeküdt a fűbe, boldogan fedezte fel. Persze Erikát már megismerte. Nem csoda, szerintem itt már jól tudta, hogy hazaért. :) Így köszöntötte:


Neeeem, ne higgyétek, hogy Erikának nincs feje. Van neki. Csak itt nem látszik :D Jó, korábban sem látszott. Biztos nem akarta, hogy felismerjék, és utána menjenek a Bojt tolvajok hozzá :) Hiszen, mint azt már tudjátok, Bojt csak egy van! Megjegyzem, még jó :D :D
De azt ígérte, hogy küld majd képeket még nekünk. Biztos lesz olyan is, amin mind a ketten látszanak rendesen :)

Gyorsan aláírták még az örökbefogadási szerződést, aztán Judit már jött is vissza, mert a kicsi Bojt nem tudta, hogy bizony máris új lakó költözik a helyére. 

Benit fotóról már ismerhetitek, több hete hirdetjük, de eddig nem találtuk meg számára az ideális gazdit. Azért megmutatom, ha valaki nem ismerné még sem, skubizzatok ide, Ő Beni: 



Beni eddig a régi gazdájánál lakott, de hét elején szóltak, hogy nem tudják tovább tartani, hozzuk el. Szerencsére itt van nekünk Judit, a snaci imádó, aki persze most sem habozott, és felajánlotta, hogy mehet hozzá. Persze mindig minden egy másik dologtól függ, így nagy szervezkedésbe kezdtünk, ki, mikor, hova, hogyan.. Előbb arról volt szó pénteken jön, de aztán hirtelen csütörtök lett belőle. Szerencsére itt volt nekünk Ilona - már nem először -, aki hipp-hopp elszaladt érte, és már hozta is. Köszi Ilona, pacsi érte :)

A szőrmók megérkezett:

Mit is mondjak? Lesz vele munka.. Szegénykém olyan büdi volt, hogy Judit egyből bedugta a fürdőkádba. De mivel ő is egy okos snaci, hagyta is magát :) 
Tiszta gubancos, filces a bundája, még a fején is, így nagy eséllyel elég kopaszra kell nyírni szegényt, hogy újra szép snaci lehessen majd belőle. Meg kell nézetnünk a dokival a fogait, mert nagggggggyon büdi a szája :-/ , aztán a füleivel sem stimmel valami, mert morogva elkapta a fejét szegényke, meg alul is fáj neki valami, mert sírt, amikor kiemelték a kádból... Igen, tudom én is, hogy a "baj nem jár egyedül". Még kombinált oltása sincsen, és persze ivartalanítani is kell majd. Lesz miért a dokihoz járnia. Na de hipp-hopp rendbe szedjük a törpét, ééééés (bár ő ezt még nem tudja) hónap végén Németországba költözhet, mert találtak neki egy szuper helyet :)

Van ám vizes fotó is :) Persze elbújt, hogy ne is lássátok :)


Amúgy beszéltem Judittal, aki azt mondta, kedves fickó ez a Beni gyerek, na és persze a csajok is nagyon tetszettek neki, és még a vacsit is simán benyomta. 
Jövök majd, aztán mesélek még róla, hogy hogy van, hogy telnek a napjai, hogy bírja a változást.. Nem könnyű 9 évesen új életet kezdeni, de ti is tudjátok, ez már nem egy snacinak sikerült, neki is menni fog :) 

Hirtelen ennyi, de folyamatosan hozom majd az összes híreket nektek, hogy Ti is képben legyetek, ne csak én. 

Pacsi, 
Tücsök

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More