2014. október 14., kedd

Boldog Szülinapot!

Heppi börzdéj tú júúúú! 

Na, ki tudja kinek van szülinapja mostanság? :D 
Neeem, nem nekem.:) Persze, nekem is szokott lenni, de most egy "fiatal kislányról" van szó. :) 

Kaptunk egy kedves levelet, egyik korábbi védencünk gazdijától, Brigitől: 

"A csepp ezüst 15 éves!!! Nagy örömünkre, hogy ezt is megéltük. Reméljük, Isten élteti a lehető legjobb egészségben! Legalábbis mi mindent megteszünk ezért.
Új párnákat kap Pinduri Alíz, bájos kis rózsamintás huzattal, és egy darált marhahusis-reszelt zöldséges-házi sütésű kenyérrel készült fasírttortát. :) A kedvence még a tojás bármilyen formában és a szardíniás spagetti, és még hosszan sorolhatnám… :D 
Igazi kis gyöngyszem ő, nagyon szeretjük!


Pindivel túlságosan is izgalmakkal, betegségekkel teli időszakon vagyunk túl. Őszintén szólva nem mertem remélni, hogy most még velünk lesz. Kirándulni még mindig imád, felfedezni-szimatolni pedig a legjobb dolog a világon! Járt Kisorosziban, és a Pozsonyi Pikniken is (a XIII. kerületi Pozsonyi úton, nem Szlovákiában!) ahol azt mondták rá: „Milyen édes kis maci!” – ezen Pindus megdöbbent: - Talán édes kis SNACi!!! 

Nagy sikere volt Hajdúszoboszlón is, oda munka miatt mentünk. Békésen sétáltunk, amikor hatalmas sötétített üvegű autóból kiszállt több, kb. 190 cm magas, kigyúrt ukrán üzletember, és közrefogtak minket. A vészcsengő megszólalt bennem. Esélyünk se volt elmenekülni. Felénk hajoltak, és ellágyultan elkezdtek gügyögni Alízkánknak. Pinduri Alíz elmélyülten szaglálódott, és nagyon felháborodott, hogy ebben megzavarják. Miután jól megmorgott mindenkit, elégedetten elbicebócázott. Erre a nagydarab család sajnálkozni kezdett a bicegésen, úgyhogy Pindi meg is ugatta őket. Azt hiszem, falfehérre sápadtan értem vissza a szállásra… Szóval nem unalmas az életünk!
Minden jót kívánunk!"

Kapunk majd friss képeket is, ha sikerül készíteni, de addig is itt van pár régi Pindiről, aki most már 15 éves! :D
Amikor hozzánk kerültek Arnolddal

Apa lábánál biztonságban
Irmával, a legjobb barátnővel
Kirándul a család


Sok-sok szülinapot még Pindi!

Pacsi,
Tücsök

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More