2014. október 7., kedd

Tücsök híradó - Grrrr... meg a jövőheti rendezvény :)

Sziasztok!

A kutyafáját, és a macska rúgja meg. Kicsit morcos vagyok. 

Most képzeljétek, tegnap voltunk a nyomdában, ami csak félig zárult eredményesen. A kiadványok szépen elkészültek, viszont a naptárak nem sikerültek jól, így most várnunk kell, így nektek is várnotok kell még, hogy beszerezhessétek magatoknak. Reméljük hamar rendeződnek a dolgok.. :)

Viszont a kiadvány ilyen kis helyes lett: 



Ezeket azért tudtuk elkészíteni, mert pályázat útján nyertünk rá támogatást. :D Egy ingyenes kiadvány, amit majd a rendezvényeken szeretnénk az érdeklődőknek osztogatni. Szó van benne a snacikról, a snaci mentésről, az állatvádelemről, ivartalanításról, stb. Aki kilátogat a jövő hétvégi Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő kisállatvásárra, már hozzájuthat. De feltöltjük majd a honlapra is, így mindenki megkukkanthatja, elolvashatja, és akár terjesztheti is. :) 

Beplakátolom ide nektek a vásárt, aki még nem tudná, miről is van szó:



Sok szeretettel várunk mindenkit! Szerezhettek a gyűjteményetekbe jelvényt, bilétát, autómatricákat, van még pár szalvétatartónk, ékszerünk, sütiformánk, bankjegyünk, stb :) - ezekhez mind adományért cserébe lehet majd hozzájutni. Muszáj. Tudjátok, a békának a hülye feneke miatt... :D A bilétákból addigra kapunk utánpótlást több színben, és lesz pár snacikás hűtőmágnesünk is. Érdemes lesz kijönnötök, tuti fix :)




És nagyon reméljük, hogy már az új naptárak is ott lesznek velünk, és szép számban fogynak majd.Mert én mááár úgy várom, hogy a mancsomba foghassam őket :)

Pacsi, 
Tücsök





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More