2014. június 19., csütörtök

Petfest

Ismét megrendezésre került az Állatvédőrség és a DirtyworldTV közös szervezésében a Petfest, immár második alkalommal. A helyszín ezúttal is a Városliget volt, de a tavalyitól eltérően most a Petőfi Csarnok mögötti napozóréten került megtartásra a két napos kisállat fesztivál, 2014. június 14-15-én.

Az autó matricák fogytak a legjobban

A két nap alatt számos családi program volt, rengeteg kisállattal, főleg kutyussal lehetett találkozni, ismerkedni, sőt örökbe fogadni. De voltak görények, patkányok, bárány, róka, stb. is :)
Szombaton volt a Kutya- és kisállat ölelő Guinnes rekordkísérlet, ami a legnagyobb figyelmet kapta, de volt Görényolimpia, Cerberos engedelmességi bemutató, Flyball bemutató, szépségverseny mentett és keverék kutyusoknak, Dog disc bemutató, hastáncosok, koncertek, több állatvédő és fajtamentő szervezet volt kint (pl: Rex, Noé, Vizslamentés, Argentin Dog mentés, Csivavások, Westiesek), és persze mi is.

Marcipán a mentett kutya szépségversenyen Gyöngyivel


Sajnos a látogatók száma elmaradt várakozásainktól, de így is sikeres hétvégét tudhatunk magunk mögött. Megismerhettük több támogatónkat személyesen is, akik kilátogattak hozzánk saját snacijukkal, voltak már visszatérő ismerősök is, de örökbe adott kutyánk, Buksi is meglátogatott minket a gazdikkal. 

Buksi a gazdikkal
Buksi szuperül viselkedett, egy kedves, barátságos, kiegyensúlyozott kutya, akiről sugárzik a boldogság. Nagyon szépen közlekedik póráz nélkül, szót fogad és figyel a gazdikra. Meg is lett a jutalma, labdát kapott ajándékba :) 

Voltak kicsik és nagyok, mind kutyából, mind emberből :) 


Vasárnap kint volt velünk a tavaly örökbe adott Zénó kutyánk, és a náluk ideigleneskedő Marcipán. Zénó nagyon jól érezte magát és jól viselkedett a sok ember és kutya között, de Marcipánnak még teljesen új volt ez a közeg. Be nem állt a szája, veszekedett mindennel és mindenkivel, közel 5 óra kellett hozzá, hogy kidőljön. Itt is látszott, hogy szegénnyel senki nem foglalkozott korábban, minden új neki,  mindenkitől meg kell védenie magát. Rehabilitációja folytatódik, még hosszú út áll előtte.. 


Összességében jó hétvégénk volt, sokan meglátogattak minket, érdeklődtek örökbe fogadással kapcsolatosan, ideiglenes befogadásról, voltak akik csak kutyázni jöttek, de fiatal koruk ellenére már tudják, hogy snacit szeretnének.:) Reméljük még találkozunk velük a jövőben is! 
A kivitt schnauzeres tárgyak (autó matrica, bögre, ékszerek, szalvétatartó, snacis bankjegy, süti forma, stb.) segítségével, közel 17.000 Ft adományt sikerült összegyűjtenünk, aminek nagyon örülünk, és persze, amit a snacikra fordítunk.

Aki idén nem volt, jövőre ne hagyja ki! Jó családi és kutyás program mindenkinek kortól és nemtől függetlenül. 

Ami már biztos, ahol legközelebb találkozhattok velünk:  

Állatvédelmi nap 
Dunaharaszti, 2014. augusztus 9. szombat 10.00 órától

Országos Kisállat- és Növényvásár
Budapest XIV. Petőfi Csarnok, 2014. október 18-19. szombat-vasárnap 10.00 órától

Köszönjük ezúton is mindenkinek, aki kilátogatott hozzánk a hétvégén. Aki nem, annak a fényképek maradnak :) 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More