2015. január 9., péntek

Dorka gazdit keres


Sziasztok Snacisok!

Először is Boldog Új Évet szeretnék kívánni nektek az egész csapat nevében!
Örülünk, hogy egész évben velünk voltatok, és persze azoknak is, akik év közben csatlakoztak hozzánk, reméljük 2015-ben is így lesz!
Természetesen lehetőségeinkhez mérten igyekszünk idén is minél több snacinak és snaci keverék kutyának segíteni, hogy akár itthon, akár külföldön, de megtalálják a számukra ideális gazdit és otthont, ahol végre úgy bánnak velük, ahogy kell.

Mint az elmúlt hetekben láttátok, a Karácsony után kiröppent ebek után folyamatosan érkezik az utánpótlás, és jelenleg is több kutyát figyelünk, kértünk róluk tájékoztatást, és ezektől függően, ahol tudunk és igénylik próbálunk segíteni. De ahhoz, hogy új kutyák jöhessenek, ki is kell gazdásítanunk a meglévőket, amikor készen állnak rá. Nos a kis fekete lányaink közül Dorka az első, aki gazdikeresővé lépett elő! :)Dorka kb. 5 éves és egy nagyon kedves, nagyon nyugis, barátságos kutyalány. Az ivartalanítására január 15. után lehet sort keríteni, de addig is szeretnénk neki megtalálni az új otthonát egy szuper új gazdival, ahova hónap végén becuccolhat :D

Szerencsére Dorkának olyan jó természete van, hogy bárki mellé ajánljuk: jól kijön felnőttekkel, gyerekekkel, és más kutyákkal is, így akár lehetne egy nyugdíjas új társa, de akár egy gyermekes családba is költözhetne.

Pórázon szépen közlekedik, tömegközlekedéssel és autóval is tud utazni. Ő oda megy, ahova a gazdi... szereti szemmel tartani, és figyel mindig :) A hangját eddig nem hallatta, szóval nem egy ugatós kutya :) A pocakját nagyon szereti, jelenleg fogyókúrán van, hogy visszanyerje alakját. Fogazata kicsit hiányos már, de ez nem akadályozza semmiben. Fogköveit az ivartalanítással egyidejűleg leszedetjük.
Egyetlen kis heppje, hogy fűre lépni nem szeret! :) Ehhez még hozzá kell szoktatni a jövőben. 


Dorkát kizárólag lakásba, vagy kertes házba bent tartással adjuk örökbe!!


Szintén fontos, hogy látogatás nélkül nem adunk örökbe kutyát, tehát ha nem tudsz eljönni megnézni, megismerni Dorkát, akkor nem tudjuk neked örökbe adni! Jelenleg Budapest IX. kerületében lakik ideiglenes befogadónál.
Akinek Dorka felkeltette az érdeklődését, az alábbiakat kell tennie: 

1./ www.schnauzermentes.hu - itt elolvashatod, hogy lehet egy snacit örökbe fogadni.

2./ Ha elolvastad és ez neked is megfelel, akkor szintén a honlapon találsz egy gazdijelölteknek szóló kérdőívet. Ezt bizony ki kell tölteni mindenkinek, aki snacit akar!
Minden kérdésre válaszolj, hogy lássuk mit kínálsz, mert akárhova nem adjuk Dorkát sem, csak a legjobb helyre! :D

3./ Azt fontos tudni és kéretik figyelembe venni, hogy minden kutyánk számára a legjobb, legideálisabb gazdit keressük, így a legmegfelelőbbnek tűnő gazdijelölttel vesszük fel először a kapcsolatot. 
Ha Te vagy az ideális gazdijelölt, akkor Te leszel az. Ekkor jön a legjobb rész, Judittal egyeztettek időpontot és mehetsz látogatóba, hogy megismerkedjetek Dorkával személyesen. Ha van családod vagy van másik kutyád, őket is el kell vinned, hogy felmérhessétek egymást, kinek hogy tetszik a másik. Jutifalatot is lehet vinni persze az egész bandának :)   

4./ Ha minden szuperül sikerül és elnyeritek egymás tetszését, és Juditra is jó benyomást tesztek, akkor lehettek Dorka gazdik. Utána már csak egyeztetni kell, papírozni, költözni, dicsekedni :D

Kérlek vigyétek hírét Dorkának, tessék osztani a posztját, hogy megtalálhassák egymást a GAZDIVAL!

pacsesz, 
Tücsök

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More