2014. november 21., péntek

Feci gazdit keres

Sziasztok!

Rég volt időm írni, de hát annyi dolga van a kutyának, hogy csak na, új kutyák, régi kutyák, hozzák, nem hozzák, meg levelek, üzenetek, új támogatók... mindig van valami intézni való.:) De most muszáj volt jönnöm, mert bizony megint nekiállunk GAZDIT keresni, még pedig Fecinek. Hogy ki az Feci? Jogos kérdés :) Ő az, aki Feri néven érkezett, de arra nem nagyon hallgatott :D 

Azóta köszöni jól van, kapott oltásokat, chipet, még az ivartalanítás hátra van, de attól már nekiállhatunk megkeresni számára a tuti jó gazdit. Mit is mondhatnék? 

Szuper kutya szuper családot keres! Olvassátok:


Én, Feci – akit a fotókon is láthattok –  fiatal, jó vágású, egyedülálló legény, élettársat vagy akár egy egész családot keresek magamnak! 


Pár szó magamról: pontos korom nem tudni, mert talált kutya vagyok, de kb. 1 éves lehetek. Szóval még egy nagy gyerek vagyok.

Kiegyensúlyozott, barátságos, nyugis természetű. Szeretem a kutyákat, és a macskákkal is kijövök, de az embereket is nagyon szeretem, és a gyerekekkel sincs problémám. Fontos, hogy törődj velem, szeretem, ha figyelnek rám, és persze ha simogatnak. Mint ahogy mondják is a közép snacikról, igazi családi kutya. A kutya már meg van, már csak a család kell hozzá.:) A szobatisztasággal lehetnek gondok az elején, de hamar megtanulom, ígérem. Lakásba költözhetek, vagy olyan kertes házba, ahol szabad bejárásom van, kedvemre jöhetek-mehetek a kertben, de akár veled is lustálkodhatom a meleg szobában. 
Kaptam chipet, oltásokat, féreghajtót és élősködők elleni cseppet is. Kozmetikázva is voltam, már ivartanítás is vagyok, így ha rám találsz GAZDI, hamar költözhetek is hozzád! 

Olyan gazdit keresek magamnak, aki tud velem sokat foglalkozni, tanítani, sétálni, kirándulni. Az utcán való közlekedést, póráz és nyakörv használatát még tanulom, ebben még segítened kell, hogy szuperül menjen. Szintén még csak most tanulgatom a vezényszavakat, mi mit jelent, mit kell csinálni. Ha el tudnánk együtt járni egy kutyaiskolába, az is nagyon jó lenne azért. Autóban már nem egyszer utaztam, azzal sincs gond. Mehetünk mindenfelé együtt :D
Jelenleg Pilisvörösváron lakom Áginál, ide kell eljönni meglátogatni engem, de ahhoz előbb olvasd el az alábbiakat kérlek, hogy tudd mi a teendőd, ha tetszem neked. Remélem hamarosan találkozunk! 

üdv és pacsi 
Feci

És akkor jöjjön a szokásos szöveg :)

Akinek Feci felkeltette az érdeklődését, kérjük az alábbiak szerint járjon el. Fontos, hogy látogatás nélkül nem adunk örökbe kutyát, tehát ha nem tudsz eljönni megnézni, megismerni Fecit, akkor nem tudjuk neked örökbe adni!

1./ www.schnauzermentes.hu - ezen a honlapizén elolvashatod, hogy lehet egy snacit örökbe fogadni.

2./ Ha elolvastad és ez neked is megfelel, akkor szintén ezen a honlapizén találsz egy gazdijelölteknek szóló kérdőívet. Ezt bizony ki kell tölteni mindenkinek, aki snacit akar!
Minden kérdésre válaszolj, hogy lássuk mit kínálsz, mert akárhova nem adjuk Fecit sem, csak a legjobb helyre! :D

3./ Azt fontos tudni és kéretik figyelembe venni, hogy minden kutyánk számára a legjobb, legideálisabb gazdit keressük, így a legmegfelelőbb gazdijelölttel vesszük fel először a kapcsolatot. 
Ha Te vagy az ideális gazdijelölt, akkor Te leszel az. Ekkor jön a legjobb rész, Ágival egyeztettek időpontot és mehetsz látogatóba, hogy megismerkedjetek Fecikével személyesen. Ha van családod vagy van másik kutyád, őket is el kell vinned, hogy felmérhessétek egymást, kinek hogy tetszik a másik. Jutifalatot is lehet vinni persze az egész bandának :)   

4./ Ha minden szuperül sikerül és elnyeritek egymás tetszését, és Ágira jó benyomást tesztek, akkor lehettek Feci gazdik. Utána már csak egyeztetni kell, papírozni, költözni, dicsekedni :D

Kérlek vigyétek hírét Fecinek, tessék osztani a posztját, hogy megtalálhassa a GAZDI őt! 

pacsesz, 
Tücsök 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More