2012. augusztus 5., vasárnap

Yoda


Ismét bővült mentvényeink száma, péntek éjszaka megérkezett Yoda, a fekete kislány. Neki sem lehetett jó élete eddig, hiszen 1 éves ha van, és az Ózdi gyepiről kellett kimenteni, ahol el akarták altatni. Kedves, aranyos, mindenkit szeret, de még kicsit félős. Az ételért nagyon hálás volt, jó ízűen bekajált, viszont a fürdetésért nem volt oda.:) Jövő héten tiszteletét teszi a doktor bácsinál, ahol egy általános vizsgálat, oltás, chipezés vár rá.
Sajnos elhelyezése még mindig nem oldódott meg, csak átmeneti szállást tudtunk neki szerezni, ezért továbbra is ideiglenes befogadóra van szükségünk, akihez átcuccolhatna ez a kedves lányzó, amíg gazdis nem lesz. Más kutyákkal jól kijön! Sajnos kicsit szégyenlős, nem szereti, ha fényképezik, így várnunk kell még, hogy pár szép fotó készülhessen róla. :)
Marcipán ügyében egyenlőre nincs előrelépés, még senki nem jelentkezett, hogy tudná őt vállalni. Így neki továbbra is helyet keresünk.
Viszont jó hír is van, az egyik, hogy Roxi és Szálka ivartalanítására a jövő héten sor kerülhet, a másik pedig, hogy már lehetőség van virtuális örökbefogadásra is. Reméljük sokan választják majd a támogatásnak ezt a módját, akár  ha csak 1-2 napra is, mert minden segítségre szükségünk van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More